Kyllä on nyt sitten myrskynnyt. Sähköt ovat olleet muutaman kerran poikki mutta onneksi vain hetken. Niin monelta taloudelta on ollut sähköt poikki jo yli vuorokauden, toivottavasti ne pian saadaan kuntoon. Enpä muista että tuuli olisi tuolla ulvonut, koiratkin saivat raivareita kun luulivat jonkun olevan ovella =)

Joulu sujui herkku ruokia syöden niin että vatsat ihan pömpöttää. Koirat saivat joululahjaksi oranssin elefantin ja se onkin ollut ihana kaikkien mielestä. Tulihan sieltä paketista sitten vielä vähän herkkuja ja sellainen toinenkin lelu jonka mamma takavarikoi, kun sitä tavaraa tuntuu olevan aikaskin paljon.

ISO KIITOS teille kasvattien omistajat ihanista joulukorteista sekä Aatun porukoille kiitos pierunahkoista =) Niitä nautitaan sitten uutena vuotena. Minusta tuntuu että joulu tuli niin yllättäen kun olin kolmisen viikkoa sairaana. Joulukorttejakin taisin kirjoittaa huomat 4klp. Mutta ihanaa että nyt alkaa tuntua siltä, että flunssa on voitettu.

Tämä viikko pakerretaan töitä aivan normaalisti. Maaliskuulla olisi tarkoitus pitää talvilomaa. Myrtti aloitti jouluaattona juoksunsa mutta on vielä kotosalla, tänään varmasti neiti pääsee mummolaan "juoksu lomalle".