Eilinen päivä tosiaan kului Hyvinkäällä erikoisnäyttelyssä. Olipa mukavaa olla pitkästä pitkästä aikaa turistina ilman koiria. Pihkatassun Berttu oli paikalla kannustamassa "isoveljeään" Ramboa joka osallistui mustiin uroksiin. Bertun piti osallistua vaavi luokkaan mutta pitkittynyt ripuli esti sen. Nyt kun masu oli kunnossa poika pääsi turistiksi. Kylläpä se olikin kasvanut sitten viime näkemän poika ottaa nyt kiinni muita kun oli niin pikkuinen silloin syntyessään. On niin ihanaa kun se piku ukko tuntee minut ja Riston. Se on kyllä reipas ja kaikkien kaveri.

Tässä napottaa Berttu, kuva on hiukan tumma huonon valon vuoksi =(

Pihkatassun Bea oli myöskin paikalla ja osallistui pikku pentuihin. Iineksin näimmekin Riston kanssa ensimmäisen kerran sitten kotipesästä lähdön jälkeen. Olipa mukava nähdä. Iineksestä tulikin sitten iso tyttö kun sillä alkoi ensimmäinen juoksu eikä siitä kyllä iso tyttö tule se on varma =) Kp;tä ei tällä kertaa tullut mutta nätisti tyttö esiintyi. Hiukan korvat nousivat pystyyn mutta eiköhän ne saada teipillä alhaalle. Kiitos kaikille mukavasti seurasta =)

Anna jo sitä namia sanoo Iines!

Kuva terveisensä lähetti myöskin Pihkatassun Aatu. Lenkillä olivat törmänneet kyyhyn mutta onneksi mitään ei ollut tapahtunut. Muutamat pakkaset ovat varmasti saaneet Aatunkin onnelliseksi pikku koiraksi. Sateisena ja kylmänä aamuna on mukava olla ulkona mutta sitten onkin ihanaa luikahtaa sohvan tyynyjen väliin lämmittelemään ja varsinkin kun tietää että se on kiellettyä. Mutta josko ihan vähän kuitenkin ja sinne syvälle kun kaivautuu =)

Aatu nukkumassa =)