Viimeisten viikkojen aikana on lunta tuiskuttanut mukavasti. Nyt on ollut jo hiukan kovempia pakkasiakin. Talvilomaa odotellaan jo kovasti ja silloin saammekin Röllin sekä Cherin Lakin viimeisestä pentueesta vieraaksemme. Joten kovaa menoa on odotettavissa. Lomaa saa tovin vielä kuitenkin odotella.

Tällä viikolla sisareni Anna kävi meillä kylässä ja kuinka ollakaan hänen autonsa lipui pihatiellämme lumihankeen. Takavetoinen auto joten tietää että jumissa ollaan =) Auto oli kuskin puolelta pohjia myöten upoksissa. Naisvoimin sitten kaivettiin ja työnnettiin ja lopulta 40min työ tuotti tulosta ja auto saatiin "kuiville". Voih seuraavana päivänä kädet olivat niin kipeät että paidan pukeminen ei tahtonut onnistua =)

Hiukan kovemmat pakkaset ovat tehneet huonoa Nissen jaloille. Ei oikein tiedä miten olisi ulkona mutta kuitenkin siellä haluaa kavereiden kanssa mennä. Nyppiäkin herra pitäisi mutta en vielä ole raaskinut mutta sekin pikapuoliin olisi tehtävä.

Myrtillä on juoksu loppunut ja haemme neitokaisen tänään kotiin. Joten tämä päivä on Alpolle aivan luksusta, hänen paras kaverinsa tulee takaisin kotiin. Tiedossa on siis että matot ovat rullalla ja ulkona lumi pöllyää =)