Talvi tupsahti sitten aivan hetkessä. Eilen satoi lunta koko iltapäivän ja illalla olikin pakkasta melkein -20 astetta. Koirat ovat hiukan ihmeissään, kun varpaita palelee =)

Pidennetty viikonloppu on vietetty koirien kanssa ulkoillen, ihanaa kun kuraa ei tule sisään vaan on puhdasta lunta. Elokuvissakin piipahdimme katsomassa kotimaisen elokuvan Varasto.

Tänään Lakin ja Kassun poika Rölli tuli trimmaukseen. Aivan ihana karkea karva pojalla on ja uusi tukka oli vanhan alla. Nypintään kului aikaa 1h ja 15min ja siis tämän jälkeen poika oli valmis. Ihanaa lisää tälläisiä turkkeja niin kyllä niitä ihan ilolla trimmaileekin. Rölli oli leikkimässä sukulaistensa kanssa ja piti hyvin puolensa vaikka Veeti yrittikin kiusata. Veeti on aivan höppänä en tiedä luuleeko että kevät on tullut, kun aivan villiksi ruvennut. Maisa ja Myrtti ovat juoksulla tuossa naapurissa ja aina meidän koirat ovat olleet ihan rauhassa. Nyt Veeti on kuitenkin kinunnut ja vonkunut naapuriin tyttöjen luokse. Joten taitaa koirillakin olla pasmat sekaisin kun syksyn kelit venyivät niin pitkälle =)