Alkukesään on mahtunut jonkin verran myös näyttelyitä eikä tulokset ole olleet hullumpia.

21.5.16 Matkasimme Helsinkiin kansainväliseen näyttelyyn. Tuomarina siellä oli espanjalainen Mate Duran Enrique. Tulokset olivat seuraavanlaiset.

Zenith Of Fame From Planeta Sandora EH

Pihkatassun Edwin EH

Pihkatassun Emmett EH

Pihkatassun Evita ERI,SA,PN2,VASERT,VARACA JIPPII!

27.5.16 Pakkasimme auton aamusella ja lähdimme kohti Joensuuta. Koiria oli kaikkiaan mukana 6. Mukana oli siis 4 urosta ja 2 narttua. Hienosti tulivat kaikki toimeen keskenään vaikka osa koirista oli täysin vieraita toisilleen. Olimme vuokranneet sieltä mökin ja hieman jännitti millainen paikka olisi. Jännitys oli kuitenkin turha, koska mökki osoittautui aivan ihanaksi paikaksi. Siellä saimme viettää koirien kanssa mukavan ja rauhallisen viikonlopun.

image.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpgimage.jpg

28.5.16 Ilma oli pilvinen ja hieman viileä. Onneksi ei kuitenkaan satanut. Mukava ilma koirien kannalta ei ollut llian kuuma. Aamu alkoi koko jengin pesulla ja föönauksella. Kehä alkoi vasta puolilta päivin niin onneksi ei tarvinnut kukonlaulun aikaan herätä. Tuomarina oli suomalainen Paavo Mattila

Pihkatassun Evita ERI

Pihkatassun Emmett ERI,SA,PU3

Pihkatassun Edwin ERI

Pihkatassun Florenza ERI

Zenith Of Fame From Planeta Sandora ERI,SA,PU2

Barskin Billy The Kid ERi,SA, ROP-VET

image.jpgimage.jpg

29.5.16 Aamu alkoi auringon paisteella ja tiedossa oli paljon edellistä lämpimämpi päivä. Kehä alkoi taas puolilta päivin. Joensuussa on kyllä ihanat nuo järjestelyt ja mielestäni homma toimii niiden osalta todella kivasti. Molempina päivinä kehä oli ajassaan. Sunnuntaina tuomarina toimi espanjalainen Gonzalbo Maite.

Pihkatassun Evita ERI

Pihkatassun Emmett ERI

Pihkatassun Edwin ERI,SA,PU2,VASERT

Zenith Of Fame From Planeta Sandora ERI,SA

Pihkatassun Florenza ERI

Barskin Billy The Kid ERI,SA,PU2,ROP-VET

image.jpgimage.jpg

Joensuu on kaikkiaan kiva paikka =) Reissu oli mukava ja tulokset olivat mukavat. Kotimatkalla koirat nukkuivat kuorsaten ja huoltojoukot olivat myös väsähtäneitä tästä reissusta.

5.6.16 Auton nokka kohti Jämsää. Ilma ei ollut mieltä ylentävä. Meno matkalla satoi jo vettä ja tuuli humisi korvissa. Näyttely oli Jämsän raviradalla ja teltan sai hakata kiinni kunnolla jotta se ei lähtenyt lentoon. Tuulitakki tuntui jossain kohtaa hieman liian hepposelta.... Toppatakki olisi jossain kohtaa ollut poikaa. Tuomarina toimi suomalainen Harri Lehkonen.

Paras uros kehässä satoi rakeita niin että ihossa tuntui pieniä neuloja. Rodun kauneinta valittaessa satoi myös mukavasti. Kehä kun oli saatu päätökseen tuomari joitui pitämään pienen tauon niin kova myräkkä iski ja taivas syöksi isoja rakeita.

Päivän tulokset eivät kuitenkaan olisi voinut olla parempia, satoi tai paistoi =)

Barskin Billy The Kid ERI;SA,PU3,ROP-VET

Zenith Of Fame From Planeta Sandora ERI,SA,PU1,SERT ja VSP!! WOHOO!

Pihkatassun Edwin ERI,SA,PU2,VASERT

Pihkatassun Evita ERI,SA,PN1,SERT ja ROP!!! JIHUU!!!

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg