Etelä-suomeen taitaa tänä vuonna kyllä tulla musta joulu.... Aika ankealta tänä aamuna koiralenkillä tuo metsä näytti. Jäätä vain hiukan lenkkipolulla mutta ei tietoakaan lumesta jota kuitenkin pari viikkoa sitten vielä oli ihan kivasti. Joulu fiilis on hiukan kadoksissa, kun valkea lumi puuttuu.

Tänään on kuitenkin jouluvalmistelu aloitettu, leipomalla pipareita sekä cookies keksejä joista tuli mahtavan hyviä, nam. Huomenna olisi sitten vuorossa leipien paistoa sekä kakkupohjien tekoa.

Dara neitokainen ei tänä jouluna ole kotona, koska sillä alkoi juoksu. Myrtti menikin anoppilaan hiukan Dara neitokaista viihdyttämään. Maisan vatsa on valtavan iso vaikka synnytykseen on vielä melkein neljä viikkoa. Saapa nähdä millainen jengi siellä vatsassa oikein on.

Tänään meidän koirilla onkin ollut hiukan erilainen päivä, kun Milli tyttö tuli meille hoitoon. Milli on sakanpaimenkoira tyttö ja aivan ihana luonteeltaan,se on sitkeästi kuunnellut Alpon haukkumista. Alpo taitaa olla roturasisti kun Millillä ei ole partaa =) Lenkillä tänään Jethro sai kokoistaan seuraa ja kyllä koko metsä rytisi, jos kuusi varkaita oli ne ainakin pelästytettiin kuoliaaksi.

Hiukan huono kuva aamuisesta reissusta kun satoi vettä ja meno oli kovaa =)

1489250_780893368593560_244206892_n%5B1%