Tänään on se päivä jonka jokainen lemmikin omistaja tulee joskus kokemaan. On päätettävä mikä on oikein omalle karvaiselle ystävälle. On mietittävä ennen kaikkea sitä mikä on parhaaksi partaiselle ystävälle joka on kulkenut mukanasi vuosien ajan, jakaen ilon, surun, muutoksen ja ollut mukana elämäsi ylä-ja alamäissä. Päätös on vaikea, sydän sanoo toista kuin järki. On kuitenkin muistettava, että tämä karvainen ystävä on antanut kaikkensa näiden vuosien aikana. Se on antanut lohtua, rakkautta ja toveruutta. Se on katsonut suoraan silmiin ja nähnyt sieluusi, se on ollut uskollinen ja vilpitön...

Tänään saatoimme ajasta ikuisuuteen Nisumiehen. Nisse oli suuri persoona, isolla P:llä. Se oli aina iloinen eikä sen häntä lakannut koskaan heilumasta. Se ei ollut suunapäänä vieraita katsomassa vaan ensin katseli kannaattaako ihmisiin mennä tutustumaan. Se rakasti lelujen kuljettamista suussaan ja niiden jemmaamista. Se oli ystävällinen ja sen silmissä näkyi viisaus.

Kovista kivuista huolimatta Nissen häntä heilui viimeiseen asti. Sydämemme on täynnä kultaisia muistoja tästä ilopilleristä. Uskon, että toista samanlaista persoonaa ei ikinä tule kohdallemme. Tällä hetkellä ikävä on kova ja tuntuu kuin osa sydämestä olisi poissa. Tiedämme kuitenkin, että tämä päätös oli oikea.

Nuku rauhassa pikkuinen. Juokse mukana tuulen, kivut ovat poissa. Toivon kuitenkin, että pian tavataan.

kennel%20004.jpg

                                                         download3.jpg

                                               download9.jpg

VALA%2028.8.2009%20305.jpg

Kopio%20Hml08%20026.jpg

nisse%20029.jpg