Eilen tuli vietettyä päivä kääpiösnautsereiden pääerikoisnäyttelyssä. Ilma oli kylmä ja tuulinen, talvivaatteet sai kaivaa esiin vaikka eletään kesäkuuta,Apua! Onneksi sade ei kuitenkaan haitannut kehiä, vain hiukan ripautti siinä juuri kun olimme lähdössä kotimatkalle. Illalla kotosallakin oltiin vielä luihin asti jäässä. Nisse oli mukanani näyttelyssä tuloksena Val Eri3. Voi että oli poika innoissaan. Aivan mielettämän paljon onnea vielä tätäkin kautta lapin Ellille ja Heidille sekä Minnalle ja Badille!

Nisse odottelee omaa vuoroaan teltalla, suojassa tuulelta!

1244401513_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nisse kehässä!

1244401503_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantai iltana uuteen kotiinsa matkasi Bertta. Nyt kotosalla siis on vain Berttu joka muuttaa uuteen kotiinsa Jennin laskelmien mukaan 11 yön kuluttua =) On niin oudon hiljaista kotosalla pitkästä aikaa. Eihän nuo isot niin paljon melua pidä itsestään. Myrtti ja Berttu kyllä painivat senkin edestä ja ovat parhaita kavereita. Onnea vielä uusiin koteihin kaikille B-pennuille eli Iinekselle, Dobbylle, Borikselle, Bertalle ja Biancalle sekä 11 päivän kuluttua uuteen kotiinsa muuttavalle Bertulle. Kaikilla pennuilla on mennyt uusissa kodeissa hyvin.

Tänään minun päiväni kului partacollieiden erikoisnäyttelyssä Mustialassa. Siellä olikin todella paljon partiksia pentujakin oli huikeat 21 kpl =) Siellä sitä vierähtikin sitten koko päivä. Risto ahkeroi rakennuksella ja oli saanut päädyn maalattua. Toiseen vessoistamme on tullu eilisen päivän aikana seinille laatat, jihuu jotain valmista pintaa. Huomenna menenkin tilaamaan loput laatat jotka kyllä on jo valittuna valmiiksi. Kaivinkone tulee huomenna hiukan tontilla pyörimään. Nyt vain toivotaan hyvia ilmoja jotta päästään maalaus hommiin kunnolla.