viimeisestä päivityksestä onkin tovi. Kiirettä todellakin on riittänyt. Olimme perjantaina vapaalla töistä. Aika kului koti hommien parissa sekä aamupäivä raksalla. Risto oli muurarin apuna tiiliä sahaillen ja minä puolestani siivoilin hiukan pihaa.

Pennuille kuuluu hyvää. Eilen tuli viikko täyteen. Kaikki ovat kasvaneet ja saaneet painoa lisää. Pikkuinen poika eli Berttu on saanut kanssa painoa lisää ja vankistunut. En voi muuta sanoa kuin,että tämä pikkuinen ukko on todella sitkeä sissi, onkohan se sitä suomalaista sisua =) Bertun tullessa tähän maailmaan ja ollessa kovin pieni sekä heikko, en uskonut sen pärjäävän. Kovasti jo liikkuvat laatikossa. Jännityksellä otamme mikä meno on sitten, kun saavat tassut allensa.

Tunkua maitobaarilla

1238949074_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koko porukka

1238949119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi minä päätin aloittaa opiskelemaan uutta tietoa koirista. Elämähän on yhtä oppimista,eikös se niin mene? Lauantai aamuna auton nokka suunnattiin kohti Helsinkiä. Osallistuimme äitini kanssa koirahieroja kurssille.Tarkoitus olisi sitten jossain vaiheessa olla ihan koirahieroja. Tietoa lauantai päivän aikana tuli niin paljon että illalla lihakset ja luut vain vilisi mielessä. Tänään oli sitten vuorossa harjoitus hierontoja.

Hierottavaksi pääsi sitten Nisse ja Veeti. Voi että kun pojilla olikin kireyttä lihaksissa. Kummaltakin pojalta löydettiin kunnon jumeja. Pojat olivat hiukan ihmeissään aamulla kun otettiin pöytä ja näyttelyreppu mukaan mutta kuitenkaan ei jouduttu pesulle. Kyllä pojat sitten nauttivatkin hieronnasta ja rentoutuivat samalla. Nyt sitten vain harjoitushierontoja tekemään ja niitä pitääkin olla aikas paljon joten ei kun harjoitus kappaleita metsästämään!

Nissellä oli tänään täysihoito päivä jos näin voi sanoa. Aamulla tosiaan hierottiin. Iltapäivällä kun tulimme kotiin Nisse pääsi pitkästä turkistaan eroon ja samalla pesulle. Nyt onkin komea poika ja uudet tuulet edessä.