Niin se vain on,että loma alkaa olla loppunut ja arki palaa meidänkin perheeseemme.Huomenna mennäänkin sitten jo töihin. Viikon loma on kulunut todella nopeasti ja kaikenlaista pikku puuhaa on tullut tehtyä.

Viime viikolla kävimme tosiaan moikkaamassa Pihkatassun Albertia ja samalla trimmasimme pojan. Ensimmäinen kerros pentu karvaa nypittiin.Kovasti vielä on villaa pojassa mutta karkeaa karvaa on sieltä jo tulossa.Tässä on Kyösti pojasta kuva.

Perjantai aamun koittaessa menimme Pihkatassun Aatua tapaamaan. Alpon otimme mukaan ja voi mikä meno ja riemu oli veljesten jälleen näkeminen. Vauhti oli hurjaa ja kyllä kotimatkalla sitten Alpo olikin väsynyt pieni koira. Aatu pääsi myös pentukarvastaan eroon ja tässä kuva pojasta.

A-pentueen pojat ovat siis kohta 5 kk ikäisiä. Tänään saimme kuulla, että Aatu oli aamulenkillään tavannut 3 hirven lauman. Eli Aatu hirvikoira =)

Lauantaina Veeti pääsi karvastaan eroon ja ukolle tehtiin kesä kampaus. Alpolla oli kova huoli iskästä, nämä kun ovat nykyään kuin paita ja peppu. Telma ottaa rauhallisesti pentujen viipottaessa masussa.En voi kyllä muuta sanoa kuin, että odottaako tyttö norsuja kun maha on niin kovin iso jo nyt.

Onkos meissä yhdennäköisyyttä? Hymy