HUH hellettä vihdoinkin voi sanoa kesän alkaneen. Kyllä muutamia viikkoja sitten vielä tuntui siltä, että mahtaakohan kesää tulla ollenkaan. Oli kylmä, satoi ja tuntui siltä, että pitääkö sittenkin hakea toppatakki varastosta. Nyt ei auttaisi valittaa tätä kuumuutta mutta kyllä toisinaan käy koiria sääliksi. Meillä sisällä on ihan mahdottoman kuuma, eikä tullettaminen auta,koska ulkonakin on lämmintä. Risto onneksi muisti että meillä on varastossa sellainen pieni puhallin ja haki sen sitten tänne sisälle ja nyt koirat loikoavatkin sen edessä onnellisina =)

Pikku Berttu lähetti kuulumisia, hyvin pojalla menee. Rambo on hyvä isoveli ja sen kanssa onkin ollut ihan mukava painia. Muitakin koirakavereita on nähty ja sen myötä reipastuttukin. Kiitos Jenni kuvasta =)

1246378756_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonloppuna oli Hämeenlinnassa koiranäyttely. Sinne meiltä lähti vain Nisse, koska poika on ainoa joka on turkissa. Pitihän sitä joku saada kotipaikka kunnan näyttelyä edustamaan. Ilma oli todella kuuma. Näyttely paikka on hiukan kuopassa joten ilma siellä ei kiertänyt mihinkään. Nisse oli musta-hopeiden urosten ensimmäinen joka sai erin =) Takana tullut valioluokan koira oli kuitenkin Nissua kaunihimpi joten Nissen tulos oli lopulta Pu2, Hienoa Nisse!

Telma on parantunut leikkauksesta mukavasti. Tikit saavat vielä olla tovin aikaa mutta muuten tyttö on normaali. Viime viikolla neitokainen oli Riston mukana töissä ja neitokainen olikin saanut ihailua osakseen melkein joka paikassa. Telma oli loppuviikosta vielä erittäin väsynyt ja varmasti hiukan kipeäkin, kipulääkityksestä huolimatta. Risto oli vienyt konditoriaan jauhoja ja Telma oli käynyt ulkona. konditorian nainen oli tarjonnut Ristolle donitsin ja kysynyt sitten voisiko Telmakin saada sokerittoman, ja eihän Risto ollut voinut kieltää toiselta moista herkkua kun juuri oli leikkauksessakin oltu. Joten Telma herkutteli donitsilla =)

Iltapäivällä kun tulivat Forssasta terminaalille Telma tepasteli siinä pihalla. Kas sieltä tulikin yhden kuskin mopsi moikkaamaan Telmaa. Hmm ja Telmahan näytti mopsille missä sen paikka on. Mopsin omistaja oli nauranut että kerrankin joku laittoi sille kampoihin =) Tänään Telma onkin ollut muiden koirien kanssa työpäivän ajan ja hyvin meni.

Rekkapimu Telma!

1246379316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mikäs täälä ollessa kun on ilmastointi =)

1246379331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään minä olin aamuvuorossa ja iltapäivällä olikin ohjelmassa hiukan turkki hommia. Laki pääsi hiukan siistiytymään ja katsottiin millä mallilla turkki on. Alpo odottaa omaa vuoroaan, josko huomenna nimittäin poika muistuttaa lähinnä ransua. Lomaan on vielä tovi aikaa ja se varmasti kuluukin sitten koirien, rakennuksen, näyttelyiden sekä eiköhän sinne jokin reissukin saada mahtumaan.